Karamürsel’de Müteahhit Aşık ve Erhan Taşdan’ın sahibi oldukları Taşdan İnşaat Ofisi dün düzenlenen törenle açıldı.
4 Temmuz Mahallesi, 2129. Sokak, No:7 ‘de açılan İnşaat Ofisinin açılış kurdelesini Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ile Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kesti. 
Açılışa; Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti SKM Başkanı Mecit Erdoğan, MHP SKM Başkanı Selman Açık, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çalık, Daire Amirleri, ilçe esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Karamürsel ve Kocaeli de yıllardır istikrarlı yükselişini devam ettiren Taşdan İnşaat yeni Ofisini açarak Karamürsel halkı ve müşterileri ile iyi diyaloglar kurup herkesi ev sahibi yapmak istediklerini belirttiler. Açılış kurdelesini kesen Kaymakam Ahmet Narinoğlu ile Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Aşık Taşdan ve Erhan Taşdan’ın yeni açtıkları İnşaat Ofisinde “Karamürsel halkı için, Karamürsel’e yaraşır yeni yapılar yapmalarını temenni ederek, Allah bu sektörde yar ve yardımcınız olsun” dediler.

Gazetemiz olarak, Taşdan İnşaat’ın sahipleri Aşık ile Erhan Taşdan’a başarılar dileriz.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı