Kaytazdere Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezinde konser düzenledi.

Konsere;  Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Yalova CHP il başkanı Özcan Özel, Altınova İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tunalı, Kaytazdere, Subaşı, Tavşanlı, Tokmak Köyü sakinleri ile Yalova halkı katıldı.

Kaytazdere Belediyesi Türk Müziği Korosu Yalova Raif Dinçkök  Kültür Merkezinde Türk Sanat Müziği konseri ile dinleyenlerini adeta büyüledi.


Düzenlenen konseri dinleyen Yalovalı ve Kaytazdereli sanatseverlerde zaman zaman koroya eşlik etti. Yüzlerce kişinin izlediği konserde, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal da bir şarkı söyleyerek koroya eşlik etti. Koro Şefi Faruk Ömer ÖSKAN, sergilediği muhteşem performansla dikkatlerden kaçmadı.

 Kaytazdere Belediyesi'nin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında oluşturulan Şef Faruk Ömer ÖSKAN yönetimindeki  Türk Müziği Korosu sezonun ilk  konserini verdi. Konsere halkın ilgisi bir hayli fazlaydı. İki bölüm halinde verilen ve yaklaşık 2 buçuk saat süren konserde Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerinden derlenmiş  24  eser koro ve solo olarak seslendirildi. Şef Faruk Ömer ÖSKAN’ ın büyük emek verdiği koro her eserin ardından büyük alkış aldı. Koroya birbirinden değerli saz üstatlarından oluşan orkestra eşlik etti.

  Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, konserin sonunda yaptığı konuşmada, Şef Faruk Ömer ÖSKAN ile Altınova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kemal HAZIR’ a katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Kangal  "Koromuzun kurulmasına büyük emekleri olan ve bu akşamki performansından dolayı koro Şefimiz Ömer Faruk Öskan Beyefendiyi yürekten kutluyorum. "dedi. 

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Ali Kangal Şef Faruk Ömer ÖSKAN’ a gecenin anısına plaket takdim etti.

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı