CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet bugün Karamürsel ilçe örgütünde referandum öncesi bilgilendirme toplantısına katıldı.

CHP Karamürsel ilçe binasında düzenlenen toplantıya; CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe başkanı Şinasi Yazar ve yönetimi, il kadın kolları başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür,ilçe kadın kolları başkanı Hamiyet Arslanbay Eraslan ve yönetimi, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Orhan Demirel,Meral Karadeniz,Ali Kara,Ahmet Çalık,ilçe gençlik kolları başkanı ve yönetimi ile partili üyeler katıldı.

CHP Karamürsel ilçe binasında düzenlenen toplantıda konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, yeni anayasa değişikliğinde yer alan 18 maddeden bahsetti. 16 Nisan 2017’ de düzenlenecek olan referandum öncesi partileri olarak neden hayır? Diyeceklerinin gerekçelerini tek tek anlatarak referandumun parti seçimi olmadığını hatırlattı. Türkiye’nin geleceği açışından bu referandumun önemini vurguladı.

Partililer tarafından sorular soruları da yanıtlayan Kaplan, referandum öncesi seçmenlere  doğru bilgilendirme yapılmasının vatandaşlık borcu olduğunu dile getirdi.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı