S.S Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Mali Kongresi Cumartesi günü saat: 14.00’de Kooperatif Binasında gerçekleşti.

Mali Kongreye; Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İzmit Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve 7.Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Demir, 7 Bölge Yönetim Kurulu Üyesi ve Darıca İzmit Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız,

Kandıra Kooperatif Başkanı Ahmet Gödek, Gölcük Kooperatif Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Yalova Kooperatif Başkanı Muammer Şener, S.S.127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek, Karamürsel Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Olgun, S.S Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Yanık ve Yönetimi ile kooperatif üyeleri katıldı.

1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan S.S Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Mali Kongresi’nde Divan Başkanlığına Faruk Demir, Divan Başkan Yardımcılığına Kaplan Sönmezyıldız, Divan Kâtip Üyeleri olarak ta Yasin Olgun ile Fahrettin Yılmaz oy birliği ile seçildi.

Yönetim ve Denetim Kurulu Raporları katılımcıların oy birliği ile kabul edildi.

Mali Kongrede;

-2016 Yılında ‘ 0’ faizle verilen krediler görüşüldü.

-Temerrüde düşmüş ( gecikmiş) kredilerin faiz affı ile yapılandırılması yönünde kooperatifin ana sözleşme değişikliğine eklenmesi uygun görüldü. Böylece esnafların bir ay içinde ödenmeyen kredi taksitleri için icra takibi yönünde bir ay zaman süresinin 3 aya çıkartılması kararı alındı.

S.S Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Yanık” Kooperatifimizin Mali Kongresine katılan tüm davetlilere teşekkür ederim” dedi.

 

-

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı