Altınova ilçesine bağlı çilek yetiştiriciliği ile ünlü Sermayecik Köyü’nde geleneksel olarak her yıl düzenlenen Çilek Festivali’nde geçen yıl protokol ile davetlilere Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya’nın tavsiyesi üzerine Karamürsel Sepeti içerisinde çilek ikramında bulunulması herkes tarafından çok beğenilmişti.

 

Sermayecik Köyü Çilek Festivali’nde Karamürsel Sepeti içerisinde davetlilere çilek ikram edilmesinin festivale ayrı bir renk kattığını düşünen Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Sermayecik Köyü Muhtarı Resul Çiftçi ile birlikte Karamürsel Sepetçisi M.Ali Koygun’u ziyaret ederek Karamürsel Sepetini yakından incelediler.

 

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Karamürsel Sepetini yakından inceleyerek yapılışı hakkında Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun’dan bilgi aldı ve daha sonra da bambu, sepet ve şark köşelerini gezen Kaymakam Nurullah Kaya, Karamürsel Sepetçisi tarafından üretilen ürünlere hayran kaldığını ifade etti.

 

Sermayecik Köyüne Büyük Bir Karamürsel Sepeti

 

Sermayecik Köyünde yapılan Çilek Festivali Alanının yeniden düzenleneceğini ve yeni yapılacak olan meydan da çileğin üretiminden tutun müşteriye ulaşacağı süreci anlatan heykeller yapılacağını belirten Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya ile Sermayecik Köyü Muhtarı Resul Çiftçi, yeni alana heykellerin yanında büyük bir Karamürsel Sepeti ve içerisinde çilek figürlerinin olması yönünde Karamürsel Sepetçisi Mehmet Ali Koygun’a büyük ve korunaklı olacak bir şekilde Karamürsel Sepeti siparişi verdiler.

 

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Karamürsel Sepetçisinin yaptığı ürünleri ve çalışmalarını web sitesi ile sahibinden.com sitesinden takip ettiğini ve Cumhuriyet Caddesindeki mağazasını gelip görünce, çok kaliteli ve değişik ürünlerin bulunduğunu söyledi. Bu ürünlerin tv dizi ve sinema filmlerinde, reklamlarda kullanıldığını ve dizi jeneriğinde Karamürsel Sepetçisinin logosunu da gördüğünü ifade etti.

Nurullah Kaya, efsane güreşçi Ahmet Taşçı’nın ilk altın kemeri aldığı zaman, kendisi için yapılan bambu taht şeklindeki dünyada eşi-benzeri olmayan faytonla, Edirne Saray içi güreş sahasından Edirne halkını selamladığını tv ekranlarından izlediğini de hatırladı.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı