Karamürsel, Kocaeli ve bir çok illerde faaliyet gösteren Ervan Group Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Mehdi Taştan tarafından Mehdi Taştan ( MT)  Yapımcılık Şirketi Kuruldu.

MT Yapımcılık, Yaz ayında ünlü yönetmen ile ünlü oyuncularında yer aldığı ilk komedi filminin çekimini Karamürsel ilçesinde gerçekleştirecek.

Gazetemize açıklamada bulunan Mehdi Taştan ( MT)  Yapımcılık Şirketi’nin sahibi Mehdi Taşdan”

İlk filmimiz sinema komedi ağırlıklı olacak. Filmin çekimini Karamürsel ilçesinde yaz ayı başlangıcında gerçekleştireceğiz. Zaman zaman Kocaeli’nin çeşitli yerlerinde de çekim yapacağız.

( MT) Yapımcılığın amacı “Kocaeli ile Karamürsel ilçesini Türkiye Geneli ile Dünyaya tanıtmaktır”

Yaşadığımız ve ekmek yediğimiz yer olan Karamürsel ilçesini tanıtmak amacı ile kurduğumuz Mehdi Taşdan (MT) Yapımcılık tarafından çekilecek filmlerin çekim merkezini Karamürsel ilçesi olarak tasarladık.

Mehdi Taşdan (MT) Yapımcılık olarak, isim yapmış ünlü yönetmen, ünlü oyuncular ve komedyenlerle görüşmeler devam ediyor.

Komedi Film’in seti Karamürsel’de kurulacak. Ünlü yönetmen ile ünlü oyuncuları yine Karamürsel’de ağırlayacağız. Yaklaşık 100 kişilik ekip Karamürsel’de konaklayacaklar. Komedi filmin çekimi yaklaşık 5 hafta sürecek. Bu süreç zarfında ünlü yapımcılar ile ünlü oyuncular, Karamürsel sahilinde gezecek. Çay bahçelerinde çaylarını yudumlayarak yorgunluklarını atacaklar. İlçe esnafından alışveriş yapabilecekler. Kısacası ünlüler, Karamürsel halkı ile iç içe olacaklar.

Komedi Filmin Galasını da Kocaeli’nde bir otelde gerçekleştireceğiz.

Mehdi Taşdan (MT) Yapımcılık’ın merkezi, Kocaeli’nde yeni satın aldığımız işyeri olacak. Şubelerimizi Karamürsel ile Beşiktaş İstanbul olarak belirledik ”dedi.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı