CHP Karamürsel Kadın Kolları, bayan ilçe esnaflarına ziyarette bulunarak Dünya Kadın Hakları Gününü kutladılar.

5 Aralık 1934 yılında “ Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı Veren” yasanın kabul edilmesi ile birlikte her yıl 05 Aralıkta Dünya Kadın Hakları Günü kutlanıyor.

 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutlamak üzere ilçedeki bayan esnaflara ziyarette bulunan CHP Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Arslanbay” Türk kadını dünya kadınları arasında ayrıcalıklı bir yer sağlayan seçme ve seçilme hakkının 86.yılını kutluyoruz. Türk kadınına sosyal hayatın içinde hak ettiği değeri kazandıran büyük lider Mustafa Kemal ATATÜRK, siyasetin de kadın olmadan eksik kalacağını biliyordu. Bu yüzden 86 yıl önce bugün biz kadınlara seçme ve seçilme hakkını tanıdı. Birçok dünya ülkesinde kadınların büyük uğraşlar sonunda kazandığı bu demokratik hak bizlere büyük ATATÜRK sayesinde sunuldu. Türk kadınına düşen, sahip olduğu bu hakka değer verip farkında olmaktır.

CHP Karamürsel Kadın Kolları olarak bugün ilçemizde bulunan bayan esnaflarımıza ziyarette bulunarak 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutluyoruz. Gönül isterdi ki, Akparti, MHP, SP teşkilatlarındaki kadın kolları ile birlikte ilçemizdeki bayan esnafları toplu ziyaret ederek 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutlamayı çok isterdik “ dedi.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı