58 Yıldan beri Karamürsel halkına hizmet veren ilçe de ilk kurulan pastane olan Bağlar Pastanesi’nin sahiplerinden Kadri Bağlar ve Muzaffer Bağlar ile Gazetemiz Muhabiri görüştü.

Gazetemiz Muhabirinin sorularının yanıtlayan Kadri Bağlar ve Muzaffer Bağlar , “1958 Yılında babamız, Yunus Bağlar tarafından Karamürsel ilçesinde’ Bağlar Pastanesi’ kuruldu. Oğulları Muzaffer, Kadri ile rahmetli Rahmi Bağlar tarafından bugüne kadar devam etti. Şimdi de3.nesil olarak çocuklarımız Serdar, Efe ve Emre Bağlar’da Bağlar Pastanesi’nde hizmet vermektedir.

Sabah kahvaltı menümüzde, Boşnak böreği başta olmak üzere börek çeşitlerimiz, poğaça, açma, simit, pizza, pidenin yanı sıra yaş pasta, kurabiye, kuru pasta, dondurma ve tatlı çeşitlerimiz mevcuttur. Özel günlerde müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda yaş pasta ile tatlı siparişlerini almaktayız.

Kafeteryamız

Bağlar Pastanesi olarak kapalı ve açık olmak üzere 3 katlı kafeteryamız, işyerimizde bulunmaktadır.

06.00 ile 24.00 saatleri arasında hizmet

Bağlar Pastanesi sabah 06.00’da halkımızın hizmetine açılıyor. Gece saat 24.00’e kadar devam ediyor. Yazın gece saat 01.30’a kadar açığız İmalat ve satış olmak üzere 16 kişilik ekibimizle Karamürsel halkına hizmet vermekteyiz.

Unlu mamuller almak ve yemek isteyenlere önerimiz;

Bağlar Pastanesi olarak unlu mamuller almak ve yemek isteyenlere ilk önerimiz;  kalite ve daha sonra da damak zevkine önem verilmelidir. Kaliteyi yakalayan kişi damak zevkini de yakalamış olur.

Bağlar Pastanesi olarak temel prensiplerimiz;

Kalite, müşteri memnuniyeti ve güler yüz’dür. İnsanları tanımak, onların nasıl bir ürün isteyebileceğini bilmek ve müşterilerimizin damak zevkini yakalamaları yönünde yardımcı olmaktır.

58 Yıldan beri Bağlar Pastanesini tercih eden tüm değerli müşterilerimize sonsuz teşekkür eder, sağlıklı, mutlu, neşeli ve başarılı günler geçirmelerini temenni ederiz.” Dedi.

Leziz ürünleri yemek için Bağlar Pastanesi’nin iletişim adresleri;

Merkez; 4 Temmuz Mah. Atatürk Cad. No:79 Karamürsel / Kocaeli,  Tel: 0.262.4521169

Şube:  4 Temmuz Mah. Atatürk Cad. No:61 ( Vakıfbank Yanı) Karamürsel / Kocaeli

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı