Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Atatürk Caddesi Vakıfbank Karşısı No:72’de faaliyet gösteren Cenap ile Cüney Giritlioğlu tarafından işletmeciliği yapılan Giritlioğlu Lokantası 7.Yıldan beri ilçe halkına kaliteli hizmet veriyor.

7.Yaşına giren Giritlioğlu Lokantasının sahipleri Cüneyt ile Cenap Giritlioğlu kardeşler, gazetemiz muhabirin sorularına cevap verdiler.

Cüneyt ile Cenap Giritlioğlu” 7 seneden beri hiçbir zaman kaliteden ödün vermedik ve vermeyeceğiz. İşletme olarak temel prensibimiz müşteri memnuniyetidir. Döner, sulu yemek, tatlı çeşitlerimiz ile Karamürsel halkının hizmetindeyiz.

Lokantamızda 6 kişilik ekip olarak müşterilerimize hizmet veriyoruz. Aşçımız Remzi Güvenaltın hergün birbirinden güzel yemekleri hazırlıyor. Sabah 05.00 ile Akşam 20.00 saatleri arasında halkımızın yemek ihtiyacını karşılıyoruz. Günün her saatinde sıcak sulu yemeklerimiz, et dönerimiz ile tatlı çeşitlerimiz mevcuttur.

Banka sektörü, memur, işçi, esnaf ile ilçe halkımız lezzetli yemeklerimiz için lokantamızı tercih etmektedirler. Lokantamız olarak etimiz, yağımız, salçamız, tuza kadar 1.sınıf malzeme kullanmaktayız. Halkımızın ve müşterilerimizin sağlığı için lokantamızda hijyene önem veriyoruz.

Gazeteniz aracılığı ile bizleri tercih eden tüm müşterilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı