Visko Yatakları Karamürsel Bayisi Kayahan Serbest ile gazetemiz olarak iyi bir yatak nasıl olmalı? Konusunda röportaj yaptık. Visko Yatakları hakkında edindiğimiz bilgileri okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

10 Yıl Garantisi Olan Visko Love Yataklarının Diğer Yataklardan Farklı Özellikleri nelerdir?

Visko Teknolojisi

Astronotların uçuşları sırasındaki iniş ve kalkışlarda vücutlarına binen basıncı azaltmak amacıyla geliştirilen visko elastik akıllı sünger, açık hücreli yapısıyla ısıya ve ağırlığa karşı duyarlıdır.

Vücudunuz Visko Love Yatak ve yastıklarına temas eder etmez mikroskabik hafıza hücreleri ısı ve ağırlığa bağlı olarak hemen hareket etmeye başlar. Bu hareket ürün vücudunuzun tüm şeklini alana kadar devam eder. Tüm boşlukları doldurarak size her noktadan en doğru desteği sağlayarak zihnen ve bedenen dinlendirici bir uyku ile güne zinde ve huzurlu başlamanızı sağlar.

Türkiye’nin İlk Visko Üreticisi

Türkiye’de ilk kez Visko Yatak ve yastıklarını 1996’da üretmeye başlayan Visko Love, ürünlerini yüksek teknolojik çalışmalarla geliştirip, müşterileri için ürün çeşitliliğin sürekli artırmaktadır. Yine Türkiye’de ilk kez Visko Love’de kullanılmış olan kalıp üretim teknolojisi ile açık hücreli visko yatak ve yastıklar tek tek emek yoğun sistemiyle üretilerek en doğru formülasyon ve yoğunluğa ulaşılır ve kalite ile  kullanım süresi en üst noktalara erişir. Türkiye’nin ilk jelli visko yatak ve yastık üretimini de yapan Visko Love, ürünlerinde yüksek tekstil mühendisliği becerilerini gerektiren kumaşlar kullanmaktadır. Sanitized uygulaması içeren yatak kumaşları ile Sabancı Üniversitesi tarafından patentlenmiş  Nano Teknolojisi  ürünü olan Antimic içerikli  visko ile yatağınız hijyenik kalabilme özelliğini güçlendirerek olumsuz etkenlere karşı dirençlidir.

Visko Love Yatakları ile Kesintisiz ve dinlendirici uyku

Kesintisiz konforlu uyku,

Visko elastik malzeme vücut ısısı ve ağırlığı ile yavaş yavaş vücut şeklini aldığı için vücut üstünde basınç minimum seviyeye iner.

Vücut üstünde basınç olmadığı için değdiniz noktada damarlarda sıkışma olmaz, kan akışı devam eder ve uyurken dönme ihtiyacı yaratan uyuşmayı hissetmezsiniz. Böylelikle sabaha kadar kesintisiz ve sağlıklı bir uykuya sahip olursunuz. Güne sadece bedeninizi değil, ruhunuzu da dinlendirerek başlarsınız.

Sağlıklı, Dinlendirici Uyku

Basınçsız ortamda vücudunuz baştan sona eşit olarak destek görür.Yatağınız her bölgenin ağırlığına göre şekil alır.Baş,boyun,sırt,bel,kalça,diz ve bilekler olarak her noktadan destek alırsınız,böylece eklem ve omurga kaynaklı ağrılarınız giderilir.

İstediğiniz renklerde Baza çeşitleri

Visko Yatakları Karamürsel Bayisi Kayahan Serbest” Baza ve başlıklar kendi imalatımız olup deri ve kumaş olarak renk çeşitlerimiz mevcuttur. Müşterilerimizin doğrultusunda özel tasarımlar yapabiliyoruz”  dedi.

% 30 indirimli kampanyalar devam ediyor.

Visko Love Yatakları Karamürsel Bayisi’nden bilgi almak, yerinde görmek ve incelemek isteyenler için adres ve iletişim bilgileri; 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi Köşk Bahçe Apartmanı Altı Karamürsel / Kocaeli  -  Tel: 0.262.4541516

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı