Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, Burdur İlinde seralarda yetişen çileği yakından inceledi.

Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci ve yönetim kurulundan Abdurrahim Dönmez ile Abbas Çetinkaya, Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir’e ziyarette bulundu.

Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, Burdur ilinde yapılan tarım hakkında, Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir’den bilgi aldı.

Burdur’un Gölhisar ilçesindeki seralarda topraksız yetişen çilekleri yakından inceleyen Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci ve yönetimi, Burdur Çileği’nin, Karamürsel ikliminde de yetişip yetişmeyeceği konusunda deneme çalışmaları yapacaklarını gazetemize anlattılar.

Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci “ Bölgemizde tarım gerilediğinden dolayı bölgemizdeki çiftçilerin seracılığa ve hayvancılığa yönelmesi gerektiğini odamız olarak düşünüyoruz.

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yetişen ürünlerin, Karamürsel iklimine uyum sağlayıp ve sağlamayacağını araştırmak üzere birçok illerdeki ziraat odası başkanlarına ilerleyen zamanlarda ziyarette bulunacağız. O illerdeki tarım hakkında çiftçilerden bilgi alacağız” dedi.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı