Altınova’da devam eden Demokrasi Nöbeti’nde AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, vatandaşlarla bir araya geldi.

Altınovalı vatandaşlar, Demokrasi Nöbetinde meydanları boş bırakmıyor. Vatandaşlar gündüz gündelik işlerini yaparken gece de nöbet tutuyor.

“BİRLİK VAKTİ”

Demokrasi nöbetinde konuşan İstanbul Milletvekili Boyraz, “15 Temmuz gecesi milletimiz, demokrasimize kast eden vatan hainlerinin girişimlerini önlemiştir. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Yaman da, “Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir” diye konuştu.

“HESAP VERECEKLER”

Demokrasi nöbetinde vatandaşlara seslenen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, “Vatan hainleri hesap verecektir. Bu hesabı en ağır şekilde vereceklerdir. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz, onları daima şükranla ve rahmetle anacaktır. Allah’a şükür, milletimizin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah’ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurduk” diye konuştu.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı