Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Mesajında Karamürselli hemşerilerinin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayan Belediye Başkanı Yıldırım, “Bu kutsal gecenin bizlere hidayet rehberi olarak gönderilen Kur’an-ı Kerim’in daha iyi anlaşılması ve hayatımıza en güzel şekilde yansıması için bir fırsata dönüşmesini diliyorum.

Bölücü terörün hain eylemlerini yoğunlaştırdığı ülkemizde; birliğimizin ve beraberliğimizin korunması amacıyla duyarlı ve hassas hareket etmeli, fırsatçıların ağır ve yıkıcı tahriklerine karşı çok dikkatli olmalıyız. Geçtiğimiz gün İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen ve 43 vatandaşımızın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan hain saldırı, hepimizi derinden etkilemiştir. Barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği dinimizin buyrukları, hepimiz için ilahi nimettir.

Bu gece dualarımızda şehit olan polisimizi, askerimizi ve vatandaşlarımızı unutmayalım. 

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek hemşerilerimin ve İslâm dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu gecenin bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı