Sağlık sorunları nedeniyle başkanlık görevinden istifa eden Ahmet Polat’ın yerine Karamürsel Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine başkan olarak yönetim kurulu üyesi Şaban Çatar getirildi.

Karamürsel Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni başkanı Şaban Çatar, yönetim kurulu üyelerinden İlhan Öpöz ile İbrahim Yılmaz gazetemize ziyarette bulundu.

Karamürsel Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Başkanı Şaban Çatar”  Dernek olarak gençlerimiz ile iç içe olacağız. Karamürsel’e en güzel hizmetlerin verilmesi hususunda yönetimimiz ile birlikte elimizden gelen tüm çabaları göstereceğiz. Ramazan Bayramından sonra Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Örgütleri, jandarma ile emniyet güçlerimize derneğimiz olarak ziyaretlerde bulunacağız” dedi.

Karamürsel Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Başkanı Şaban Çatar (38),Evli ve üç çocuk babası, Çatar Hafriyat’ın sahibi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı