Karamürsel Yesevi Düşünce ve Sosyal Araştırmalar Derneği Yöneticileri, Bakır Madenliler Kültür Derneği Başkanlığı’na seçilen Önder Kaymaz ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dernek Ofisinde gerçekleşen ziyarette Yesevi Derneği Heyetini Dernek Başkanı Önder Kaymaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Ziyaret sırasında söz alan Yesevi Derneği Başkanı Emre Ateş, Bakır Madenliler Dernek Başkanlığı’na seçilen Önder Kaymaz’ın sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Önder Bey’in sivil toplum kuruluşlarına verdiği maddi ve manevi desteği, programlarına katılmasını, her zaman saygı ve takdirle karşılamışızdır. Böylesine aktif bir ağabeyimizi Bakır Madenliler Dernek Başkanı olarak görmekten mutluluk duyuyoruz.”dedi.

Bakır Madenliler Dernek Başkanı Önder Kaymaz ise, Emre Ateş ve yönetiminin genç, dinamik ve başarılı olduklarına dikkat çekerek “Erme Başkan elini nereye değdirse, orayı güzelleştiriyor. Ama yıllardır sivil toplum kuruluşlarında görev almış bir eğitimci olarak şunu çok iyi gördüm ki, dernekçilik, sivil toplumculuk ekip işidir. Ekibimiz aktif olduğu sürece sivil toplum kuruluşlarımız da aktif olur. Başkanlar başarılarını Yönetim Kurulu Üyelerine borçludur.”dedi. Ramazan nedeniyle akşam gerçekleşen ziyaret çay eşliğinde tatlı yenerek tatlı konuşmalarla sona erdi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı