Yargıtay, MHP'nin olağanüstü kurultaya gitmesi kararını onadı. Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kararını oy birliğiyle kabul eden Yargıtay kararına göre MHP kurultaya gidiyor. MHP'de olağansütü kurultayın Haziran ayında yapılması bekleniyor
Yargıtay kararı sonrası açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'nin 26 Haziran ya da 10 Temmuz'da olağanüstü seçimli kurultaya gideceğini açıkladı. Yalçın, Bahçeli'nin de aday olacağını dile getirdi.

BAHÇELİ KURMAYLARINI TOPLADI 

Karar sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurmaylarını topladı. Toplantıdan seçimli kurultay kararı çıktı. Toplantı sonrası açıklamayı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptı.Yalçın, düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:"Sayın Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyefendinin de sıklıkla söylediği gibi MHP Yargı kararlarına saygılıdır. Kararı saygıyla karşıladığımızı ifade etmek isterim.

GENEL BAŞKANIMIZ MHP'Yİ OLAĞANÜSTÜ AMA SEÇİMLİ KURULTAYA GÖTÜRME KARARI ALMIŞTIR

Bu karar sonrasında tüzüğümüzün 63. Maddesindeki yetkiye dayanarak sayın Genel Başkanımız, biraz evvel bir karar almak suretiyle 26 Haziran veya 10 Temmuz tarihlerinde MHP'yi Olağanüstü ama seçimli kurultaya götürme kararı almıştır."dedi. 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı