Subaşı Belediyesi ile Subaşı Kent Konseyi ve Sözlü Tarih Çalışma Grubunun ortak projesi olarak 'Sanat Müziği Keman Dinletisi' Hacı Ali Saruhan Okulu salonunda gerçekleşti.

Keman Sanatçısı Ahmet Akbaba ile öğrencilerinin verdiği keman resitali Subaşılılar ile katılan davetlilerin adeta kulak pasını sildi.

Keman Resitaline;  Subaşı Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Karasu, Altınova BAL-GÖÇ Derneği Başkanı Hasan Fıçıcı, belde halkı ile diğer ilçe ve beldelerden gelen davetliler katıldı.

Keman resitalinde davetliler, zaman zaman çalınan şarkılara sözlü eşlik ettiler. Program sonunda Keman Sanatçısı Ahmet Akbaba ile öğrencilerini ayakta alkışladılar.

Subaşı Kent Konseyi ve Sözlü Tarih Çalışma Grubu Başkanı Zeki Gürsu yaptığı konuşmasında;

“Öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimleri üzerine olum etki yaratması ve farklı enstrümanları tanıma fırsatı sağlamak ve toplumdaki farklı anlayışları ve bölgesel kültürleri birleştiren, herkesin ortak paydasını oluşturan müzik ile birleştirici unsur olarak değerlendirdiğimiz bir konser gerçekleştirdik. Ahmet Akbaba hocamız ve saz ekibinde görev alan değerli üstatlarımız ile keman grubu öğrencilerinin bizlere sundukları doyumsuz dinleti için kendilerine çok teşekkür ediyorum “dedi.

Dinleti sonunda Subaşı Kent Konseyi ve Sözlü Tarih Çalışma Grubu Başkanı Zeki Gürsu, keman dinletisini sağlayan Ahmet Akbaba hoca ile öğrencilerine çiçek takdim ederek katılım belgesi verdi.

Subaşı’nda muhteşem keman resitali veren Şef Ahmet Akbaba Hoca ya öğrencileri İpek Özgenç, Atakan Selvi, Berat Delil, İsra Gül, Sezin Fidan, Demet Sakar, Deniz Eryiğit, Deniz Fidan, Duru Karabulut, Melisa Ekşi, Duru Küçük, Zuhal Kantarcı, Çağla Çalık, Başak Genç, Begüm Gürses,Uğur Akbaba,Buket Sakar,Hüsnü Okka,Öykü Adalar,Azra Karabulut,Özge Ertek,Ebru Berra Sunar,Ayşenur Tecimer,Kadir Gece ile Onur Alp Özata kemanlarıyla eşlik etti.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı