MHP Karamürsel eski ilçe başkanları ve yöneticileri, eski ülkü ocak başkanları, eski il yöneticileri Marina da bulunan Mercan Cafe'de bugün saat:13.00'de bir araya gelerek yaptıkları basın açıklamasında Genel Başkanları Devlet

Basın toplantısına; MHP Karamürsel’in eski ilçe başkanlarından Recep Ören,M.Bahattin Yalçın, Rıza Tevfik Erdoğan,Tuncer Karabağ, eski il yöneticilerinden Muharrem Polat,Hasan Düzkesen, Cait Soslu,Eski ülkü ocakları başkanı Ertuğrul Çakır ile Hasan Balsüzen ve  partili üyeler katıldı.

Basın açıklamasını okuyan MHP eski ülkü ocakları başkanı Ertuğrul Çakır şunları söyledi;

“Bilindiği üzere altı ay gibi kısa bir zaman içerisinde ülkemizde iki genel seçim yapılmıştır. Gönül verdiğimiz partimiz, 07 Haziran’dan 01 Kasım’a varıncaya kadar milletvekillerinin yarısını kaybetmiştir. PKK yandaşı bir partinin ardından 40 milletvekili ile sonuncu parti olarak T.B.M.M.’de yerini almıştır. Yıllardır alınan başarısız seçim sonuçları bizleri derinden yaralamıştır. Ülkemizin ve milletimizin içerisinde bulunduğu sıkıntılarda dikkate alınırsa MHP’nin iktidar olması ve bunu da en kısa sürede gerçekleştirmesi şarttır. Bu iktidar yolunu açacak en önemli süreç, olağanüstü kurultayın toplanmasıdır. Biz inanıyoruz ki, partimizin kurultay delegeleri bu talebi değerlendirecek, iktidara koşar adım gidecek kadroları acilen oluşturacaktır. Hiçbir parti, delegesinden korkmaz, korkmamalıdır.

MHP’nin il yönetim kadrolarında, ilçe başkanlığı ile ülkü ocakları yapmış biri olarak bizler olağanüstü kurultay talebimizi basın yoluyla kamuoyuna duyuruyoruz. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.”dedi

MHP Karamürsel eski ilçe başkanlarından Rıza Tevfik Erdoğan” Partimizin lideri Alpaslan Türkeş’tir.

MHP’nin genel başkanlığını yapan Devlet Bahçeli bugüne kadar girdiği seçimlerde partimizi yenilgiye uğratmıştır. Bahçeli, kendisine rakip çıkanları bugüne kadar devlet haini ve ajan olarak ilan etti ve etmeye devam etmektedir.

MHP’nin genel başkanlığından tutun il ve ilçelerde mutlaka yenilikler yapılmalıdır. Devlet Bahçeli, ülkücü iradeye kulak vermeli ve MHP’nin iktidar olması için acilen olağanüstü kurultayı toplaması gerekir” ifadelerini kullandı.

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı