CHP Karamürsel Kadınlar Kolu Kongresi dün saat 14.00'de parti binasında yapıldı.

Kongreye CHP Karamürsel ilçe başkanı Şinasi Yazar ve yönetimi, CHP MYK Üyesi Hamiyet Göksu, il yönetiminden Hülya Yolcubal, Ayfer Tunçbacak ile Canan Kesimoğlu, ilçe gençlik kolları ile kadın kolları katıldı.

 Kongre’de Divan Başkanlığına CHP MYK üyesi Hamiyet Göksu, Divan üyeliğine Ayfer Tunç bacak ile Canan Kesimoğlu seçildi.

2007 yılından beri CHP Karamürsel kadın kolları başkanlığını yapan Zuhal Öztorun kongrede aday olmadı.

Kongre de tek aday olan Hamiyet Eraslan oy birliği ile CHP Karamürsel kadın kolları başkanlığına seçildi. Devir teslim töreninde CHP eski kadınlar kolu başkanı Zuhal Öztorun yeni başkan seçilen Hamiyet Eraslan’ı tebrik ederek başarılar diledi.

CHP Karamürsel kadın kolları başkanlığına seçilen Hamiyet Eraslan” partililerimizin güvenine layık olmak için ekibimizle elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Yaparsın yapamazsın derken ben bu işi başardım 4 bin kapı çaldım. Zühal Öztorun ve arkadaşlarımın sayesinde başardık.2.parti olmamız CHP Kadın Kolları çalışmalarına bağlıdır. Atatürk Kadını olmaktan gurur duyuyorum. Biz şimdiden çalışmaya başladık sloganımız (Güçlü Kadın, Güçlü Gelecek)” dedi.

Hamiyet Eraslan başkanlığında oluşan yeni yönetimde; Emel Budak, Feryal Denizel, Emel Kabataş, Gülseli Öcal Özalp, Şeyda Nur Saracoğlu, Ayla Şahin, Ayfer Tunçbacak, Saadet Demirel görev aldı.

 th_DSCN5133.JPG



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı