Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan YILMAZ mesajında;"Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 10 Aralık 1948 yılında İnsan Hakları Evrensel Bildirisini kabul etmiştir. İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi; dili, dini, ırkı ne olursa olsun bireye yaşama, düşüncesini özgürce ifade etme, eğitimde fırsat eşitliği gibi en doğal hakları tanıyan, tüm insanlığın ortak değerleri üzerine kurulan kurallar bütünüdür. Tanıdığı evrensel haklar sayesinde tüm insanlar için vazgeçilmez bir öneme sahiptir.

Günümüzde insan haklarının korunması ve geliştirilmesi sorumluluğu başta devletin her kurumu olmak üzere, sivil toplum örgütlerinin ve basının görevidir. İnsanlarımızın, insan hakları konusunda bilgilendirilmesi, hak ve özgürlüklerinin korunup hayata geçirilmesi en önemli görevlerimizden bir tanesidir.

Her insanın sahip olduğu önem ve değeri sonuna kadar hissedebildiği, insanın insanca yaşayabildiği; insanın insana, hayvana, doğaya zulmetmediği, barış dolu bir dünya dileği ile 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günümüzü kutlarım.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı