Karamürsel Kıvançspor Kulübü Yalova'da düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma tekvando müsabakalarında çok sayıda madalya kazandı.

TOPLAM 14 MADALYA

10 Kasım Atatürk'ü Anma İller arası Yıldız - Gençler Taekwondo müsabakaları geçtiğimiz günlerde Yalova’da yapıldı. 7 ilden 14 spor kulübünün katıldığı müsabakalarda Karamürsel Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü 15 sporcuyla mücadele etti. Müsabakalarda Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları iyi performans sergileyerek 8 birincilik, 2 ikincilik ve 4 üçüncülük elde ederek toplam 14 madalya kazandı.

ŞAMPİYON OLDULAR

Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü’nden Yıldızlar kategorisinde 41 kiloda Eray Akbulut , 49 kiloda Hüseyin Berk Emanetoğlu ve 44 kiloda Ceyda Yılmaz birinci oldu. Gençlerde 48 kiloda İhsan Kaan Yıldırım, 51 kiloda Halil İbrahim Sağlam, 55 kiloda Nisa Özkaya, 59 kiloda Ayşenur Güven ve 63 kiloda Hümeyra Beşer birinci olurken, gençlerde 48 kiloda Enes Şentürk, 73 kiloda Kadir Koray Şara ikinci oldu. Yıldızlar 37 kiloda Cengizhan Caymaz, 33 kiloda Yusuf Gündağ ise üçüncülük elde etti.

BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİL

 Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü İsa Gündağ: “Hedefimizde milli takıma devamlı sporcu kazandırmak vardır. Başarılarımız tesadüf değil, çalışarak emeğimizin karşılığını alıyoruz. Taekwondo sporu Türkiye için bir değerdir. Sporcu lisans sıralaması açısından futboldan sonra ikinci sıradadır. Ülkemize madalya kazandıran bir spor dalıdır. Emek veren herkese çok teşekkür ederim



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı