CHP Karamürsel İlçe Örgütü, 28 Kasım'da yapılacak ilçe kongresi öncesi, mahallelerdeki delege seçimlerini yarın ve cumartesi gerçekleştirecek.

Karamürsel İlçe yönetimi yaptığı toplantıda, mahallelerdeki delege seçim progdramını belirledi ve ilan etti. Yapılacak seçimlerle 112 ilçe kongresi ile 172 ön seçim delegesi belirlenecek.


SANDIK İLÇE BİNASINDA


Yarın 172 ön seçim delegesinin belirlenmesi için parti binasında seçim yapılacak. 4 Temmuz’dan 83, Dereköy’den 4, Ereğli’den 17, Fulacık’tan 2, Kayacık’tan 55, Kızderbent’ten 2, Tepeköy’den 5 ve Yalakdere’den 4 ön seçim delegesi seçilecek.

Yarın ise yine parti binasında 13.00-17.00 saatleri arası 112 ilçe delegesinin belirlenmesi için seçim yapılacak. Mahalleler’den seçilecek delege sayıları şöyle:

4 Temmuz(42), Kayacık(28), Ereğli(9),  Tepeköy(4), Dereköy, Yalakdere (3), Fulacık, Kızderbent (2), Akçat, Avcıköy, Çamçukur, Çamdibi, Hayriye, İhsaniye, İnebeyli, Kadriye, Karaahmetli, Karapınar, Nusretiye, Oluklu, Osmaniye, Pazarköy, Safiye, Semetler,. Senaiye, Suludere, Tahtalı (1).

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı