Ortaöğretime Geçiş Uygulaması kapsamında yapılacak olan ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katılacağı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav, 4 Haziran 2023 Pazar günü saat 09:30 ve 11:30 olmak üzere iki oturum halinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli Valiliği'nin açıklaması şu şekilde:

"12 İlçemizde 353 Okul’da 29 bin 955 öğrencinin katılım sağlayacağı 2 bin 404 salonda 706 güvenlik görevlisi ile 6 bin 360 personel görev yapacaktır.

Sınav kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için öğrencilerimizin birinci oturum için en geç saat 09:00’da ve ikinci oturum için en geç 11:10’da sınava gireceği binada hazır olmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin sınavlara girişleriyle ilgili tüm tedbirler Valiliğimiz koordinasyonunda alınmış olup, sınavlara katılacak adaylardan Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyenler için "Sınav Giriş Belgesi" ile 1 (bir) adet fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni Kimlik Kartı düzenleninceye kadar geçerli olmak üzere "Geçici Kimlik Belgesi" vermek üzere, 4 Haziran 2023 Pazar günü İlçe Nüfus Müdürlükleri 07:30 ile 12:30 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.

Eğitim-öğretim sürecinde her zaman yanlarında destekçileri olan ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyor, sınava girecek olan bütün evlatlarımıza üstün başarılar diliyoruz."


 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı