Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Murat Kılıç, Halkla İlişkiler Kampanyası adlı ders kapsamında “Bu Hayatta X’e Bile Değer Vereceksin” projesini hayata geçirdi.

 “Matematik Topluluğu” sloganı ile 14 hafta boyunca, Türkiye’nin farklı şehirlerinden 3. sınıf öğrencilerine ulaşan Murat Kılıç, toplamda 1444 dakika online ders işleyerek önemli bir projeye imza attı. Bunun yanı sıra Proje dersi kapsamında alanında başarılı önemli isimlerle bir araya gelen Murat Kılıç, Antalyalı başpehlivan Mehmet Yeşil (Yeşil Pehlivan), oyuncu Alp Özgür Yaşin, Hakan Atalay, Soner Türker, Kahraman Sivri, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Tayfun Erarslan ile keyifli röportajlar gerçekleştirdi.

Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerinden Oğuz Yavuzyılmaz tarafından 2012’de kurulan ve onun öncülüğünde sosyal sorumluluk alanında faaliyetlerine devam eden ‘’Anı Elinde Tutanlar’’ topluluğu altında böyle anlamlı projeleri hayata geçirmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Murat Kılıç “ bu imkanı sağlayan proje koordinatörü hocam Oğuz Yavuzyılmaz’a, online derslerine katılan tüm öğrencilere ve röportaj teklifini geri çevirmeyen başarılı oyuncu ve sporculara teşekkür ederim.” Dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı