Karamürsel ilçesinde ikamet eden Demokrasi ve Atılım Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatında Yönetim Kurulu Üyesi olan İzzet Harun Ok, ilçe yönetimindeki görevinden istifa ederek, DEVA Kocaeli Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

DEVA Karamürsel İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe “Çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyor. Hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

İzzet Harun OK Kimdir?

1989 yılında Kocaeli/ Karamürsel de doğdum.3 çocuklu bir ailenin en büyük evladıyım.

Liseye kadar eğitimimi Kocaeli Karamürsel İlçesinde tamamladım.Karamürsel Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra lisans eğitimimi Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümünde tamamladım.

Aynı Üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik Mühendisliği Ana bilim dalında Yüksek Lisans Eğitimimi tamamladım.Doktora eğitimime  devam etmekteyim.

Üniversite eğitimi ile başlayarak farklı STK ve üniversite kulüplerinde aktif görevler aldım. Çeşitli STK' larda aktif üyeliğim devam etmektedir.

2012 yılında profesyonel çalışma hayatına kurumsal firmalarda başladım.Özel şirketlerde çeşitli pozisyonlarda görev aldım. Şu anda savunma sanayi alanına çalışmaktayım.Savunma sanayiinde çeşitli milli ve yurt dışı savunma araçlarında tasarım ve donatım sorumlusu olarak görev yapmaktayım.

Çok iyi derecede ingilizce bilmektedir. 2019 yılından beri evlidir.En büyük üç hobisi kışsporları,tenis ve balık tutmaktır.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı