Emekli eczacı olan Aynur Yaramanoğlu “  Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Adnan Canveren, tüm doktorlar,hemşireler ve sağlık görevlilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

03 Mart ile 09 Mart 2023 tarihleri arasında Karamürsel Devlet Hastanesi‘nde tedavi gören Nur Eczanesinin sahibi Metin Yaramanoğlu nun eşi emekli eczacı Aynur Yaramanoğlu”  Karamürsel Devlet Hastanesinde doktorlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık görevlileri hastalarla birebir ilgileniyorlar. Sıcak ilgi ve alakaları hastaların daha çabuk iyileşmesine neden olduğunu bizzat gözledim. Karamürsel Devlet Hastanesindeki hizmet, özel hastanelerden daha güzel olduğunu gördüm. İyileşerek hastaneden eve taburcu oldum.

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Adnan Canveren başta olmak üzere hastanede görev yapan tüm doktorlarımız,hemşirelerimiz ile sağlık görevlilerinden Allah razı olsun. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Güzel hizmetlerinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum.14 Mart Tıp Bayramlarınıda kutluyorum.”ifadelerini kullandı.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı