Türkiye de her zaman ulaşımda halkına güzel hizmet verebilmek için büyükşehir belediyeleri sıfır otobüsleri satın almaktadır.

 Küçük bir belde olan Yalova Tavşanlı Belde Belediyesi sıfır 2 halk otobüsünü gelirleri ile satın alması sonucu kendi çapında Türkiye de bir ilke imza atmayı başardı.

“Şeffaf Belediye”

Yalova Tavşanlı Belediyesi yine Türkiye de ilk kez uyguladığı şeffaf belediyecilik ilkesi ile her 3 ayda bir halkına gelir ve giderleri ile birlikte  kasasındaki parasını paylaşması ile biliniyor.

“2 sıfır halk otobüsü”

Tavşanlı belediyesi tüm imkanları ile var gücüyle çalışıyor. Halkına güzel hizmet verebilmek için satın aldığı iki adet sıfır halk otobüsü belediyeye teslim edildi.

Büyükşehir belediyelerin kullandığı otobüsleri satın alarak Yalova Tavşanlı Beldesine kazandıran belediye başkanı Mücahit Kaçar ilk sürüşünü gerçekleştirdi.

“Vatandaşlarımız her zaman hizmetin en iyisini hak ediyor”

Vatandaşlarımız her zaman hizmetin en iyisini hak ediyor diyen başkan Kaçar 2 otobüsün maliyetinin 5 milyon 700 bin lira olduğunu ve tamamen Tavşanlı belediyesinin kendi kaynakları ile satın alındığını söyledi.

“Seferlere başlıyor”

Tavşanlı,  Yalova güzergahında çalışacak olan otobüsler yolcu güvenliği açısından da tam not aldı. Sıfır km olan otobüsler yakın zamanda seferlere başlayacak.

“Tavşanlı halkı, belediye başkanı Mücahit Kaçar ile gurur duyuyor”

Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Yalova Tavşanlı Belde Halkı “ belde belediyemize başkanlık yapan Mücahit Kaçar ın hizmetleri ile halkımız olarak gurur duyuyoruz. 

Yalova Tavşanlı Belediye Başkanımız Mücahit Kaçar sayesinde hizmet yönünde adeta büyükşehir belediyeleri ile yarışıyoruz. Kendisini çok seviyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandılar.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı