Dünya genelinde faaliyet gösteren Türk ve Yabancı basın ile gazetecilere hizmet veren Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti tarafından Kocaeli ‘nin Karamürsel ilçesinde faaliyet gösteren KARSAD’a ziyarette bulunuldu.
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Aydın, Almanya Bavyera Eyalet Temsilcisi Tevfik Şendöl ile Almanya Hannover Temsilcisi İlhan Değirmenci ‘yi Karamürsel Sualtı Sporları Derneği KARSAD Başkanı Zeki Şirinoğlu karşıladı.
Karamürsel Sualtı Sporları Derneği KARSAD Başkanı Zeki Şirinoğlu ziyarette dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Uluslararası Gazeteciler Cemiyetine bilgi verdi.
Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu ile Almanya Temsilcileri “Karamürsel Sualtı Sporları Derneği KARSAD‘ ın çalışmaları takdire şayandır. Başarılı çalışmalarının devamını dileriz. Güzel ev sahipliğinden dolayı ayrıca başkanımız Zeki Şirinoğluna çok teşekkür ederiz. Karamürsel’i çok beğendik ve halkını samimi bulduk.” İfadelerine yer verildi.
-
Ahmet Türkel in Acı Günü
-
Ulaşıma zam geldi
-
Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın'a “Halkına Duyarlı Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü”
-
Asuman Keskin vefat etti
-
Vergi borcu yapılandırma, öğrenim kredisi, trafik ceza puanları hakkında müjdeler geldi
-
Bademcik ameliyatı olan çocuğun doktorlar bademciğini almaya unutmuş
-
Karabali Meydanı, Karamürsel’e çok yakıştı
-
Karamürsel de ev ve işyerlerine dadanan hırsızlar yakalandı
-
Karamürsel Gençlik Spor Kulübü Destan Yazmaya Devam Ediyor
-
Kaytazdere Belediyesi yeni imar yolları açıyor
-
Başkan İsmail Yıldırım'ın annesi hastaneye kaldırıldı
-
Tavşanlı Belediyesi 2023 Yılı Ocak Ayı Belediye Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel deki feci kazada 3 bayan hayatını kaybetti. Kaza olay anının kamera görüntüleri
-
UGC- Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti 3.Yaş Gününde kurumsallaştırdığı Gazetecilik Yeminini ederek dünyada bir ilke imza attı
-
UGC- Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti kurumsallaştırdığı Gazetecilik Yeminini ederek dünyada bir ilke imza attı
-
UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti 3.Yaş Gününü Kutladı. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti 3.Yaşında
-
Bu dereden kan akıyor
-
Urstur Travel den Karamürsel Gençlik Basketbol Takımının Başarısının Videosu