Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Alanında Erasmus Akreditasyonu kapsamında Öğretmen Görevlendirme ve İşbaşı Gözlem Faaliyeti yürüten Karamürsel Anadolu Lisesi Müdürü Hamit Sığırcı, İngilizce Öğretmeni Hilal Köprülü ve Matematik Öğretmeni Serap Han, Romanya’nın Bükreş şehrindeki proje çalışmalarını tamamlayıp okullarına döndüler.

Proje çalışmaları kapsamında 16 Ekim tarihinde Romanya’nın Başkenti Bükreş’e giden  Karamürsel Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hamit Sığırcı ve öğretmenler  burada Xenopol Economi College’te çeşitli temaslarda bulundular.

Karamürsel Anadolu Lisesi Hamit Sığırcı ve Xenopol Economi College arasındaki yönetim süreçleri hakkında gözlem ve çalışmalar yürüttüğü, proje çalışmalarının yanı sıra iki ülke kültürlerinin de karşılıklı olarak incelendiği bilgisine ulaşıldı.

İngilizce Öğretmeni Hilal Köprülü ’nün de bu okulda Türkiye ve Romanya’daki İngilizce Eğitim Yöntemleri üzerinde çalışıp uygulamalı ders anlatımlarında bulunduğu ve Matematik Öğretmeni Serap Han ’ın da derslere girerek matematik öğretiminde kullanılan yöntemler üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Ülkemizin ve Karamürsel’in tanıtımının da yapıldığı süreç hakkında gazetemize açıklamada bulunan Okul Müdürü Hamit Sığırcı “Proje faaliyetlerini yürütmede her zaman yanımızda olan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Ekibine, proje ortağımız okula giderken gerek ülkemizi ve gerekse Karamürsel’imizi sembolize eden hediyeler konusunda bizlerden desteğini esirgemeyen her zaman okullarımıza yardımcı olan Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım’a ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Gülşah Özay Hanımefendiye teşekkür ediyorum. Ayrıca Xenopol Economi College’da Türkçe Derslerinin seçmeli ders olarak okutulması bizleri hem gururlandırdı hem de mutlu etti. Güzel ve verimli bir proje süreci tamamladık. Bundan sonraki Erasmus Projeleri için başvurularımız olacak.”dedi

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı