Karamürsel in tanınan ve sevilen simalarından 57 yaşındaki Ayhan Küçükturan geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Karamürsel Belediyesinden emekli olan ve şehiriçi minibüs durağında kaptan şoför olarak görev yapan Ayhan Küçükturan dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Ayhan Küçükturan ın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde kılınacak öğle namazının ardından İhsaniye Köy Mezarlığında toprağa verilecek.
Hayatını kaybeden Ayhan Küçükturan, İhsaniye mahallesinden Tekel den emekli merhum Rasim KÜÇÜKTURAN'ın oğlu, Melahat, Nebahat, Sebahat, Şaziye, İlhan ve Erdoğan KÜÇÜKTURAN'ın kardeşleri, Zülfünaz KÜÇÜKTURAN'ın eşi, Özge KÜÇÜKTURAN, Zuhal YILDIZ ve Gözde KAYA'nın babaları, Serdar YILDIZ ve Yunus KAYA'nın kayınpederiydi.
Gazetemiz olarak hayatını kaybeden Ayhan Küçükturan a Allahtan rahmet, kederli ailesi ve yakınları ile mesai arkadaşlarına başsağlığı dileriz.
-
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet ÖZ; “Kalemi tutan el ne kadar güçlü olursa olsun, bir annenin duası kadar etkili değildir”
-
Karamürsel Muhtarlar Derneği’nden Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a Ziyaret
-
Karamürsel sahilinde elektrikli ve elektriksiz motosiklet geçişleri yasaklandı
-
Karamürsel sahilinde müsilaj görüldü
-
Ormanlık alanlara girişler yasaklanıyor
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye'de enflasyon 11 aydır düşüyor”
-
Kamu çalışanlarına yaz kıyafet uygulaması başlıyor
-
İş insanı SADIK DÖNMEZ “ Barış elçisi SIRRI SÜREYYA ÖNDER Ağabeyimizi hiçbir zaman unutmayacağız.”
-
Karamürselliler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emin Doğansoy “ 34 yıldan beri üniversite öğrencilerimize karşılıksız burs vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.”
-
Sıcaklıklar düşüyor. Hafta sonu yağış geliyor
-
Karamürselspor Teknik Direktörü Mustafa Kaya “Zorlu bir sezonu geride bıraktık “
-
Kaytazdere’de Hıdırellez Şenliği

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel sahilinde elektrikli ve elektriksiz motosiklet geçişleri yasaklandı
-
Kocaeli Karamürsel sahilinde müsilaj görüldü
-
Yalova Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil “ Beldemizi Turizm Merkezi Yapacağız “ Uluslararası TV
-
Karamürsel'de yangın
-
Karamürsel Alibaba VIP & Lounge Cafe Hizmete Açıldı
-
Karamürsel’de Kanser Farkındalık Etkinliği