Kaytazdere Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri programında konser verildi.

Konsere, Bursa’dan, İstanbul, Yalova, Çınarcık, Karamürsel, Subaşı, Altınova ile Kaytazdere halkı katıldı.

Konser sonrası açıklamada bulunan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal “ Cumhuriyetimizin 99. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlemiş olduğumuz Cumhuriyet Konserimizde görev alan herkese çok teşekkür ediyorum.Koro şefimiz Ömer Faruk ÖSKAN hocamız başta olmak üzere, Dernek Başkanımız Ahmet AYDIN’a, Dernek Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza, tüm korist, solist ve sazende arkadaşlarımıza, Tonmaystrımız Hakan OTCU'ya, sunucumuz Canan NEŞELİ’ye, Belediyemiz personeline ve Konserimize katılmak için gelen CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel'e CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç'a CHP Karamürsel ilçe Başkanı Anıl Aksu' a Subaşı Belediye Başkanı Turan CANBAY’a ve Kaytazdere Merkez Mahalle Muhtarı Adil Sümer'e CHP Kaytazdere Belde örgütümüze, Bursa’dan, İstanbul’dan, Yalova'dan, Çınarcık'tan, Karamürsel’den, Subaşı’dan, Altınova’dan ve Kaytazdereden gelen bütün konuklarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Selam ve saygılarımı sunuyorum. Hep birlikte harika bir kutlama yaptık. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle andık. Ruhları şad olsun. DÜNYA DURDUKÇA YAŞASIN CUMHURİYET, YAŞASIN TÜRK MİLLETİ.” Dedi.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı