Yalova Subaşı Belediye Başkanı Turan CANBAY, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

“Laik demokratik bağımsız Türkiye Cumhuriyeti kadimdir, bakidir, atidir. Bugün cumhuriyetimizin 99.yılı kutluyoruz. 1 sene sonra da Cumhuriyetimizin 100. yılını şanla ve şerefle kutlayacağız. 1 sene sonra Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına kuruluş ilkeleri doğrultusunda yeniden başlayacağız.

Bizim bir görevimiz var. Bu görev her şeyden ve herkesten önemlidir. Bu görev kişisel kaygılarımız, bencilliklerimiz, egolarımızdan üsttedir. Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığından ve onu daha ileriye taşıma görevimizden daha önemli değildir. Bu nedenle hepimizin ve herkesin bu doğrultuda çalışması ve kendine düşen görevleri yerine getirmesi gerekmektedir.

Atatürk 'Ey Türk gençliği birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir.' derken sadece gençliğe dememiştir. Bugün geldiğimiz noktada hepimize söylenmiştir. Bu görev hepimize verilmiştir. Hepimiz bu görevi yerine getirmek zorundayız. Görevimiz belli yapacağımız işler bellidir. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılını da aynı kararlılık ve inançla hep birlikte inşa edeceğiz. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Yaşasın bağımsız, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti.”

Subaşı Belediye Başkanı

Turan CANBAY



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı