200 gramı 4 TL’ye satılan ekmek 1 Kasım itibariyle 210 gramı 5 TL’den satılacak. Zamdan halk ekmek de nasibini alacak. Şuan 200 gramı 3 TL’den satılan halk ekmeğin 210 gramı 3,75 TL’den satılacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde KocaeliEsnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) yaptığı yönetim kurulu toplantısında Kocaeli Fırıncılar Esnaf Odası tarafından önerilen zam talebi kabul edildi. Ekmeğin gramajı 200 gramdan 210 grama çıkarılırken fiyatı da 4 TL’den 5 TL’ye yükseltildi. Ekmekle birlikte simide de zam yapıldı. 200 gram simit 5 TL’den 6 TL’ye çıkarıldı. 1 Kasım Salı gününden itibaren geçerli olacak yeni fiyatlar öncesi halk ekmeğe de zam geldiği öğrenildi.

Halk ekmekte 1 Kasım da zamlanıyor

Halk Ekmek satış büfeleri dışındaki ekmek satış noktalarında 1 Kasım’dan itibaren 210 gram ekmeğin 5 TL’den satılacağı açıklanırken Halk Ekmek büfelerinde satılan ekmeğin de zamdan payını alıyor.

Yüzde 25 oranında zam yapılacak halk ekmek için de 1 Kasım itibariyle yeni fiyat tarifesi uygulanacak. 200 gramı 3 TL olan halk ekmek fiyatı 3 lira 75 kuruşa, gramajı da 210’a grama çıkaracak.

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı