Gazeteci Ahmet Öz ün kaleminden Karamürsel halkının görüşleri,

Karamürsel halkı diyor ki, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan biraz onur, gurur ve şerefin varsa bizim başhekimimiz Erkan Çelik gibi hemen sağlık bakanlığına istifa dilekçeni gönder ve kamuoyuna istifa ettiğini açıkla.

Karamürsel de 6 yıl görev yapan Karamürsel Devlet Hastanesine gecesi ve gündüzünü vererek başarılara imza atan, Karamürsel Devlet Hastanesinde otel gibi lüks hizmet vermesini sağlayan Başhekimimiz Uzm.Dr.Erkan Çelikin başarılarını kıskanan, Karamürsel Devlet Hastanesindeki kadrolu doktorları başka yerlerde görevlendiren, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Erkan Çelik‘i  istifa etmesini sağlayan maalesef Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlivanın ta kendisidir.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan oldukça başarısız, beceriksiz olması nedeniyle görevinde 1 dakika bile durması Kocaeli halkına zulüm ve eziyetten  başka bir şey değildir.

Karamürsel halkı olarak, Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Yüksel Pehlivan‘a diyoruz ki,

Çok başarısız ve çok beceriksizsin, başarılı başhekimleri zülüm yaparak görevlerinden istifa etmesini sağlayacağına önce kendine bak. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü makamını hak etmediğini gör ve efendi efendi Sağlık Bakanlığına istifa dilekçeni gönder.

Biraz gurur, biraz onur, biraz da şerefli isen hemen Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa et ki,  başarılı Kocaeli İl Sağlık Müdürü senin yerine gelsin.

İstifa etmezsen Kocaeli halkı, onur…., , gurur…., şeref…. Kocaeli İl Sağlık Müdürü diye hakkında böyle söylemlerde bulunmasınlar.

Sağlık Bakanlığından Başhekimimiz Uzm.Dr. Erkan Çelik i tekrar Karamürsel Devlet Hastanesinde görmek istediğimizi belirtiyoruz.

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı