Karamürsel Devlet Hastanesine önceki gece muayene olmaya gelen bir aile acil servis doktoru, sağlık görevlileri ile özel güvenlik görevlisini darp etti.

Olay yerine gelen Karamürsel emniyet ekipleri tarafından darp eden aile gözaltına alındı.

Acil servis doktoru, sağlık görevlileri ile özel güvenlik görevlisinin darp raporu alarak şikayetçi olması sebebiyle dün akşam Karamürsel Adliyesine çıkarılan anne N.K. ev hapsine, oğul B.K., tutuklanarak Kandıra cezaevine gönderildi.                                     

 İlçe halkı “  Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşanan darp olayı nedeniyle çok üzgünüz. Doktor ve sağlık görevlileri bizim sağlığımız için yoğun mesai altında çalışmaktadırlar.

Hasta ve hasta yakınları tarafından doktor ve sağlık görevlilerine şiddet uygulanmasına karşıyız. Bir doktor ve sağlık görevlisi kolay yetişmiyor. Karamürsel başta olmak üzere ülkemizdeki tüm hastanelerde hastane polisi acilen oluşturulmalıdır.

Karamürsel de adalet yerini bulmuştur

Karamürsel Devlet Hastanesine gelip terör estirenler ile ülkemizdeki tüm hastanelerde doktor ve sağlık görevlilerine şiddet uygulayanların ağır hapis cezası ile yargılanmalarını istiyoruz. Bu şiddet olayında Karamürsel de adalet yerini bulmuştur. Türkiye genelinde de şiddet olaylarına karşı adelet istiyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundular


 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı