Karamürsel Devlet Hastanesine giden hasta ve hasta yakınları acil servis doktoru, sağlık görevlileri ile özel güvenlik görevlisini darp ettiler.

Edindiğimiz  bilgilere göre,  bu sabaha karşı 02.45 sıralarında Karamürsel Devlet Hastanesine giden epilepsi hastası N.K,kızı H.K., oğlu B.K., bilinmeyen  bir nedenle çıkan tartışma sonucunda  Acil servis doktoru ,sağlık görevlileri ile özel güvenlik görevlisini darp ettiler.

Olay yerine gelen Karamürsel emniyet ekipleri, doktor ile sağlık görevlilerine darp eden N.K., H.K.,B.K. yı  gözaltına aldı.

Karamürsel Devlet Hastanesinde görev yapan acil servis doktoru, sağlık görevlileri ile özel güvenlik görevlisinin darp raporu aldığı ve şikayetçi olduğu öğrenildi.

Doktor ve sağlık görevlilerini darp eden N.K., H.K., ile B.K.nin bugün öğleden sonra Karamürsel Adliyesine çıkartılacağı öğrenildi.

Karamürsel halkı tarafından doktor ve sağlık görevlilerine darp eden kişileri şiddetle kınadıkları yönünde gazetemizin whatsapp hatlarına mesajlar gelmeye devam ediyor.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı