Deva Partisi teşkilatlardan sorumlu Körfez ilçe Başkan Yardımcısı Savaş Taş, iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Körfez Güney Mahallesi Fetih Caddesinde bulunan bir eldiven imalathanesinde meydana gelen olayda, iş yerine gelen F.C. ve R.C. isimli şahıslar, iş yeri sahibi olan ve Deva Partisi’nin teşkilatlardan sorumlu Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Savaş Taş ile aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheliler, üzerindeki tabanca ile 6 el ateş etti. Bu sırada iş yerinden kaçmaya çalışan Taş, mermilerin kendine isabet etmesi sonucu vurularak ağır yaralandı. Seken mermilerden biri de iş yerinde çalışan İ.K.’nin bacağına isabet etti.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine  olay  yerine  polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Savaş Taş ve hafif yaralanan İ.K. ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken Taş, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan saldırganlar F.C. ve R.C. polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Akraba oldukları öğrenilen iki şüpheli ile Taş arasında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı