Karamürsel de halk ile iç içe olan ve sevilen emniyet müdürü Abdullah Tırpan Kocaeli nin Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Karamürsel Polis Derneği tarafından düzenlenen veda yemeğine İlçe Kaymakamı Osman Aslan Canbabada katıldı. Kaymakam Canbaba,  “Biz müdür bey ileyaklaşık iki yıl beraber sorunsuz ve uyumlu bir şekilde çalıştık. Kolluk kuvvetleri bizim için önemlidir. Vatanın bekası için asayiş olmazsa olmaz unsurdur. Müdürümüzün yeni yerinde de burada olduğu gibi başarılı olacağına eminim, yolu açık olsun başarıları daim olsun” dedi.

ALKIŞLARLA UĞURLANDI

İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpanda, “Karamürsel halkını ve emniyet personelimizi çok seviyorum. Onların da beni sevdiğini biliyorum. Kalbini kırdığım bir personelimiz varsa özür dilerim. Hepinize başarılar diliyorum, hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Kaymakam Canbaba,Tırpan’a ilçede yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Yemeğin ardından Tırpan, çalışma arkadaşlarının alkışları arasında uğurlandı.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı