Yalovalı 24 yaşındaki Ömer Faruk Nalbant aracı ile Antalya nın Konyaaltı ilçesinde trafik kazası geçirdi.

24 yaşındaki sürücü Ömer Faruk Nalbant, ağaca çarparak alev alan otomobildeki yangında hayatını kaybetti. Nalbant’ın cenazesi Yalova’da toprağa verilirken gencin kazadan önce babasını aradığı ve ilk maaşıyla babasına hediye aldığını söylediği öğrenildi. Cenazede babanın feryatları ise yürekleri dağladı. Öte yandan görgü tanıklarının kazayla ilgili ifadeleri ise kan dondurdu.

Kaza, önceki gece Konyaaltı ilçesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Ömer Faruk Nalbant'ın kontrolünü kaybettiği otomobil, kaldırıma çıkıp ağaca çarparak alev aldı. Otomobilden çıkamayan Nalbant, yangın da hayatını kaybetti. İhbarla kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nalbant'ın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Nalbant'ın tatil için Antalya'ya geldiği ve bir kafede part-time çalıştığı belirtildi. Nalbant'ın ayrıca kaza öncesi babasını arayıp, ilk maaşı ile kendisine hediye aldığını ve kargoya verdiğini söylediği öğrenildi.

Otopsi sonrası Nalbant'ın cenazesi, memleketi Yalova'ya gönderildi. Nalbant için Çiftlikköy ilçesi Sahil Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenazede gözyaşı döken baba Nadir Nalbant, "Oğlum, hediyeni beklerken cenazen geldi" dedi. Nalbant'ın cenazesi, Çiftlikköy Mezarlığı'nda defnedildi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı