Karamürsel, Kaytazdere ve Altınova halkı tarafından tanınan ve bilinen marka isim olan Dostlar Hipermarket bugün Yalova nın Altınova ilçesinde yeni şubesini hizmete açtı.

Yalova Altınova Hürriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No.44 de bugün saat 11.00 de düzenlenen törenle Dostlar Hipermarketin Altınova Şubesinin açılışına, Altınova Kaymakamı Ahmet Regaip Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe daire amirleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri,esnaf ve ilçe halkı katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Altınova Kaymakamı Ahmet Regaip Ahmet Özyiğit “ Dostlar Hipermarketin Altınova da 2.Şubesinin hayırlara vesile olmasını temenni eder, bol kazançlar dilerim” dedi.

Din görevlisi tarafından okunan duanın ardından Altınova Kaymakamı Ahmet  Regaip Özyiğit,Altınova Belediye Başkanı Metin Oral,Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Açılış törenine katılan ilçe protokolü ve davetliler, Dostlar Hipermarketin Altınova Şubesinin hayırlara vesile olmasını ve bol kazançlar getirmesini temenni ettiler.

Dostlar Hipermarket  Ltd.Şti.nin sahipleri Sinan Eder,Selami Eder” Altınova Şubemizin açılışına katılan tüm davetlilere ve ayrıca açılışa çiçek gönderen herkese sonsuz teşekkür ederiz.” Açıklamasında bulundu.

Dostlar Hipermarket tarafından açılışa katılan tüm davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı