Atalanta, Merih’i Juventus’tan resmen aldı. Bu transfere en çok Karamürsel İdmanyurdu sevindi! Merih Demiral eski kulübüne şimdiden yaklaşık 3 milyon lira kazandırdı.

58 BİN EURO DAHA ÖNCE GELMİŞTİ

Karamürsel İdmanyurdu patentli Merih Demiral, eski takımına para kazandırmaya devam ediyor. İtalyan ekibi Atalanta 20 milyon lira bonservis bedeli  ile Merih’in satın alma opsiyonunu kullandı. Daha önce Merih üzerinden 58 bin Euro kazanan Karamürsel İdmanyurdu, son transferden de 100 bin Euro daha “Dayanışma parası” kazanacak. UEFA’nın zorunlu kıldığı bu iki dayanışma parası ile birlikte Karamürsel temsilcisi toplam 2.9 milyon lirayı kasasına koymuş olacak.

TÜM ZAMANLARIN EN İYİSİ

Öte yandan Juventus Merih’in bir sonraki satışından yüzde 10 pay alacak. Merih de bundan sonraki tüm uluslararası transferlerde Karamürsel İdmanyurdu’na binde 5’lik pay kazandırmaya devam edecek. Atalanta'nın Merih Demiral için ödeyeceği 20 milyon Euro'luk bonservis bedeli 4 mali yıllık taksitle verilecek. Bu miktar, Merih Demiral'ı tüm zamanların kendisi için en çok bonservis ödenen Türk futbolcusu da yapacak.

MERİH DEMİRAL KİMDİR

Karamürsel İdmanyurdu’nda yetişen, dönemin alt yapı antrenörlerinden, an itibari ile Kayserispor Alt Yapı Koordinatörü olan Kocaelispor’un eski futbolcularından İzmitli teknik Direktör Tolga Şanbay’ın Fenerbahçe altyapısında kazandırdığı Merih kariyer basamaklarını bir bir tırmandı. Fenerbahçe’den Portekiz takımlarından Alcanenese’ye transfer olan 24 yaşındaki milli futbolcu Sporting Lizbon, Alanyaspor ve Sassuolo formaları da giydi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı