Kaytazdere Belediyesi Gençlik Spor Kültür Sanat Derneği tarafından dün akşam Kaytazdere Belediyesi Kültür Merkezinde Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi.

Haber ve Fotoğraf… Mehmet UYANIK- Stüdyo Mehmet

Konsere; Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve eşi, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve eşi, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, daire amirleri, subay ve astsubaylar, Kaytazdere Merkez Mahallesi Muhtarı Adil Sümer, Kaytazdere,  Karamürsel, Altınova, Subaşı ve Yalova halkı katıldı.

Kalabalık ortamda gerçekleşen konserde,  sunucu Canan Neşeli ile birlikte koro şefi Faruk Ömer Öskan ın nezaretinde solist ve koro olarak 25 eser seslendirildi.

Konsere gelen tüm davetliler, koro ve solistlerin şarkılarına eşlik ederek güzel müzikli bir gece yaşadılar.

Kaytazdere Belediyesi Gençlik Spor Kültür Sanat Derneği tarafından konser sonunda kültür ve sanat etkinliklerine değer veren Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal a teşekkür edildi.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal tarafından konserin son final şarkısı “ ormancı” seslendirildi.

Tüm davetliler; koroya, koro şefi Faruk Ömer Öskan ile Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal a güzel konser organize ettiklerinden dolayı teşekkür ettiler.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı