Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Tavşanlı Beldesine Bilim ve Teknoloji Lisesi, ortaokul, kreş ve anaokulunun yapılacağı müjdesini verdi.
Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Altınovadaki resmi törenin ardından Tavşanlı Beldesinde düzenlenen kutlama programına katıldı.
Başkan Mücahit Kaçar” Geleceğimizin yarınları olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için belediyemiz olarak elimizden geleni yapıyoruz.
24 derslik ortaokulun Pazartesi günü harfiyatına başlanacaktır. Yeni yapılacak olan kreş ve anaokulu için de zemin etüdü çalışmalarına başlanmıştır.
Bilim ve Teknoloji Lisesi için mevcut belediye binamızı tahsis ettik. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımına başlayacağının müjdesini buradan veriyorum. Tüm çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.
-
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet ÖZ; “Kalemi tutan el ne kadar güçlü olursa olsun, bir annenin duası kadar etkili değildir”
-
Karamürsel Muhtarlar Derneği’nden Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a Ziyaret
-
Karamürsel sahilinde elektrikli ve elektriksiz motosiklet geçişleri yasaklandı
-
Karamürsel sahilinde müsilaj görüldü
-
Ormanlık alanlara girişler yasaklanıyor
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye'de enflasyon 11 aydır düşüyor”
-
Kamu çalışanlarına yaz kıyafet uygulaması başlıyor
-
İş insanı SADIK DÖNMEZ “ Barış elçisi SIRRI SÜREYYA ÖNDER Ağabeyimizi hiçbir zaman unutmayacağız.”
-
Karamürselliler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emin Doğansoy “ 34 yıldan beri üniversite öğrencilerimize karşılıksız burs vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.”
-
Sıcaklıklar düşüyor. Hafta sonu yağış geliyor
-
Karamürselspor Teknik Direktörü Mustafa Kaya “Zorlu bir sezonu geride bıraktık “
-
Kaytazdere’de Hıdırellez Şenliği

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel sahilinde elektrikli ve elektriksiz motosiklet geçişleri yasaklandı
-
Kocaeli Karamürsel sahilinde müsilaj görüldü
-
Yalova Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil “ Beldemizi Turizm Merkezi Yapacağız “ Uluslararası TV
-
Karamürsel'de yangın
-
Karamürsel Alibaba VIP & Lounge Cafe Hizmete Açıldı
-
Karamürsel’de Kanser Farkındalık Etkinliği