Gaziantepli Özoruçoğlu Baklava ve Künefe nin Karamürsel de 2.Şubesi 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi No.43 de bugün hizmete açıldı.

Açılış törenine, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, Akparti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete, CHP Karamürsel ilçe başkanı Anıl Aksu, Yeniden Refah Partisi Karamürsel ilçe başkanı Ali Osman Aydın, Belediye Meclis Üyeleri, Karamürsel ilçe emniyet müdürü Abdullah Tırpan, Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve başkan adayı İsmail Aydın, Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Mehmet Akdeniz, sivil toplum örgütleri, esnaf ve ilçe halkı katıldı.

Din görevlisinin okuduğu duanın ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkan adayları İsmail Aydın ile Mehmet Akdeniz tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Davetlilere tatlı ikram edildi.

Katılan tüm davetliler, Gaziantepli Özoruçoğlu Baklava ve Künefe nin sahipleri Süleyman ve Necdet Öğüt kardeşlere hayırlı olsun temennileri ile bol kazançlar dilediler.

Karamürsel de Cumhuriyet Caddesi Akbank Karşısı Gücer İş Merkezinde 14 yıldan beri faaliyet gösteren Gaziantepli Özoruçoğlu Baklava ve Künefe isimli üretim ve satış mağazasının tüm ürünlerinin ilçe halkı tarafından çok beğenildiği biliniyor.

Gaziantepli Özoruçoğlu Baklava ve Künefe Karamürsel de 2.Şubesi ile de bugünden itibaren 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi No.43 de faaliyetine devam edecek.

Gazetemiz olarak Süleyman ve Necdet Öğüt kardeşlerin sahibi olduğu Gaziantepli Özoruçoğlu Baklava ve Künefe satış mağazasının Karamürsel deki şubelerinde bol kazançlar dileriz.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı