Kocaeli Kahveciler Esnaf Odası Başkan Adayı Enver Turgut “ 19 Ocak Çarşamba Günü 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Kadıköy Mah.Bağdat Cad.No:59-Z KESOB çok amaçlı toplantı salonu İzmit te yapılacak olan Genel Kurul Toplantısına tüm üyelerimizin katılmasını istiyorum.” Dedi.

Bu seçimi kazanan esnaf olacak

Kocaeli Kahveciler Esnaf Odası Başkan Adayı Enver Turgut  “ 19 Ocak 2022 Çarşamba günü 10.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak olan Olağan Genel Kuruluna katılmanızı ve iradenizi sandıkta göstererek, kimsenin himayesi altında kalmayarak yaşadığımız zor günleri ve olumsuz şartları ortadan kaldırmak için çözüm odaklı esnafımıza destek verebilme adına mücadelemizi vereceğiz. Artan gider maliyetleri karşısında esnafın yanında olmayan yönetiminin değişmesi için oyunuza talibim.

Seçime katılarak oyunuzu kullanmanız bu değişim için yeterlidir. Gelip iradenizi sandıkta göstermenizi ve desteklerinizi bekliyorum. Bundan sonraki süreçte daha iyi şartlar altında, daha güzel günlerde hep birlikte olmayı temenni ediyorum. Bu seçimi kazanan esnaf olacaktır” ifadelerini kullandı.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı