Şubat ayında yapılacak olan Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odasının kongresinde iki aday kıyasıya yarışıyor.
13 Şubat 2022 Pazar günü saat 10.00 da Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak olan Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odasının Olağan Genel Kurul Toplantısında 16 yıldan beri başkanlık yapan ve kongre de tekrar aday olan mevcut başkan İsmail Aydın a karşı ilçede esnaflık yapan Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz de 01 Aralık ta aday olduğunu kamuoyuna duyurmuştu.
Karamürsel ilçesinde bulunan yaklaşık 1250 esnaf üyenin Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odasının kongresinde oy kullanması bekleniyor.
Mevcut başkan İsmail Aydın 16 yıl boyunca yaptıkları ve yapacağı çalışmaları, Aday Mehmet Akdeniz de yapacağı çalışmaları esnafları tek tek gezerek anlatmaya devam ediyorlar.
Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odasının seçimleri adeta Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimleri havasında geçiyor.
Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odasının mevcut başkanı ve başkan adayı İsmail Aydın ile diğer başkan adayı olan Mehmet Akdeniz “ 13 Şubat Pazar günü Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde saat 10.00 da yapılacak olan olağan genel kurul toplantısına ilçemizde bulunan yaklaşık 1250 esnaf üyemizin katılmasını istiyoruz” açıklamasında bulundular.

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı