Karamürsel ilçesinde bir vatandaş tarafından sokak köpeğinin soğukta üşümemesi için üzerine kışlık atkı örttüğü görüldü.

Soğuk kış günlerinde insanlar evlerinde sıcak soba veya kombi ile ısınırken, can dostlarımız sokaklarda soğuk, kar ve kış demeden yaşamlarını sürdürmeye devam ediyor.

Karamürsel in Cumhuriyet Caddesinde kaldırımda yatan sokak köpeğini gören bir vatandaş tarafından boynundaki kışlık atkıyı çıkararak köpeğin üzerine örttüğü görüldü.

İNSANLIK HALA ÖLMEMİŞ!

Kaldırımda yatan köpeğin üzerinde kışlık atkıyı görenler “ bu atkıyı seren kimse onunla gurur duyduk. Köpeğin bu karlı kış soğuk hava da üşememesi için boynundan çıkardığı atkıyı sokak köpeğin üstüne seren bu kişiyi tebrik ediyoruz. Canlı olarak aramızda olan ve bu dünya da birlikte yaşadığımız sokak hayvanlarımıza sahip çıkmalıyız. Onların mama ve sularını vermeliyiz. Onlar bizlere emanettir. Bu dünya da insanlar olarak bizlere emanet olan sokak canlılarına ne kadar sahip çıkarsak o kadar sevap kazanırız. İnsanlığın hala ölmediğini gördüğümüz için çok mutluyuz ” açıklamasında bulundular.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı