Derin Gayrimenkul Karamürsel Şubesinin sahibi Fatih Erbaş ve ortağı Kerem Yamak, Kılavuz Arama Kurtarma Su ve Doğa Derneğine 10 bin lira bağışta bulundu.

Başkan Ozan Kaplan idaresinde Karamürsel merkezli Kılavuz Arama Kurtarma Su ve Doğa Derneği, Doğal Afet Arama Kurtarma,Acil Durum Hazırlık Eğitimleri yönünde hizmet veriyor.

Kılavuz Arama Kurtarma Su ve Doğa Derneğine 10 bin lira bağışta bulunan Derin Gayrimenkul Karamürsel Şubesi sahiplerinden Fatih Erbaş ile Kerem Yamak “17 Ağustos 1999 depreminde birçok yakınımızı kaybettik ve büyük acılar çektik.

Allah bir daha böyle doğal afet ve acılarının devamını yaşatmasın. Karamürsel’de duyarlı insanların kurduğu ve yaşatmaya çalıştığı her türlü siyasal düşünceden bağımsız bir dernek olan Kılavuz Arama Kurtarma Su ve Doğa Derneği İstanbul başta olmak üzere Türkiye de meydana gelecek depremlerde, heyelan ve sel gibi doğal afetlere hazırlanmaktadır.

Karamürsel merkezli ve Kılavuz Arama Kurtarma Su ve Doğa Derneğine Derin Gayrimenkul Karamürsel Şubesi adına Fatih Erbaş ile Kerem Yamak olarak 10 bin lira bağışta bulunduk. Karamürsel’i seven, herkesin bu derneğe bağış yapmaları gerektiğini hatırlatmakta fayda görüyoruz. Bağışlar sayesinde Kılavuz Arama Kurtarma Su ve Doğa Derneği, Türkiye deki doğal afetlerde arama ve kurtarma çalışmalarında kullanacak ekipmanları ile ihtiyaç malzemelerini alabilsinler.

 Karamürsel deki duyarlı herkesin bağışta bulunmalarını rica ediyoruz.” İfadelerini kullandılar.

Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Kılavuz Arama Kurtarma Su ve Doğa Derneği Başkanı Ozan Kaplan” Yaklaşık 20 yıldır sürdürdüğümüz, sivil savunma, mahalle afet gönüllüleri ve Kocaeli İtfaiye Gönüllüleri çalışmalarımızın ışığında Kılavuz Arama Kurtarma Derneğini kurduk.

Edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri, olası afet durumlarında toplum yararına kullanmak istiyoruz. Ahlak ve samimiyet, vicdan prensipleri ile katılımcılar kazanmaktayız.

Bölgemizi ve ilçemizi de etkileyecek beklenen büyük İstanbul depremi ve ülke çapında olabilecek tüm acil durumlara hazır olmak istiyoruz. Bu sebeple çalışmalarımıza tüm duyarlı çevrelerden destek beklemekteyiz.

Bu vesileyle destek çağrımızı geri çevirmeyen Derin Gayrimenkul un sahibi Sayın Fatih Erbaş ve değerli ortağı Kerem Yamak Bey e teşekkür ediyoruz.

Derin Gayrimenkul Karamürsel Şubesinin derneğimize gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinin örnek olmasını diliyoruz.

Hep birlikte başaracağız. Afetsiz günler dileriz.” Dedi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı