Mohti Otel Karamürsel, Kocaeli, Yalova, İstanbul ve Bursa bölgesinde ikamet eden ve evlenmek üzere düğün yapacak tüm çiftlere büyük bir fırsat sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Karamürsel Dereköy Mevkii Amiral Caddesi No 374 de faaliyet gösteren denize sıfır, muhteşem güneşin batışının gözlendiği ve Osman Gazi Köprü manzarasının yanı sıra Mohti Otel in havuz başı düğünlerinde genç çiftler için kampanya başlatıldı.

Gazetemize açıklamada bulunan Mohti Otel in sahibi Mehmet Oruç “ Covid salgını nedeniyle tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de ekonomik sıkıntılar yaşanmaktadır.

Evlenecek genç çiftlerin bu zamanda düğün yaparken ne kadar ekonomik  zorluk çektiklerini görmekteyiz. Bu yüzden Mohti Otel in havuz başı düğünlerinde Karamürsel, Kocaeli, Yalova, İstanbul ve Bursa bölgesinde ikamet eden ve evlenmek üzere düğün yapacak tüm çiftlere otelimiz olarak yardımcı olmak istiyoruz.

Düğün Yapacak Genç Çiftlere Büyük Fırsat

Mohti Otelimizde hafta içi düğün ücretleri 3 bin 500 lira, Hafta sonunda düğün yapacaklar için 4 bin 500 lira belirledik.

Karamürsel, Kocaeli, Yalova, İstanbul ve Bursa bölgesinde ikamet eden ve evlenmek üzere düğün yapacak tüm çiftlerin Mohti Otelimizin Havuz Başında düğün yapmaları için bir an evvelsi otelimize şahsen gelmelerini, Tel. 0.262.4545590 nolu telefonumuzdan bilgi almalarını ve rezervasyon yapmalarını tavsiye ediyoruz.” Açıklamasında bulundu

MOHTİ OTEL İLETİŞİM ADRESİ VE REZARVASYON

Kayacık Mahallesi Dereköy Mevkii Karamürsel / KOCAELİ

Tel. 0.262.4545590

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı