İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, kamuoyuna duyurmak için gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

Kılınçsoy “01/07/2021 tarihinde gerçekleşen, Sayın Genel Başkanımız MERAL AKŞENER Hanımefendi’nin Karamürsel esnaf ziyareti programı esnasında, ilçemizde birçok kesim tarafından tanınan genetik olarak engelli bir vatandaşımız YUSUF TAN üzerinden provakasyon gerçekleştirilmeye çalışılmıştır.

Bu provakasyona alet edilen engelli vatandaşımız İSU Müdürlüğüne bağlı çalışıyor olarak gösterilmektedir. Kendisine hiç işe gitmeden bankamatik maaşı verilmektedir. İktidara sahip olan parti, engelli vatandaşlarımız üzerinden yıllardır yaptığı provakasyonlara bir yenisini daha eklemiştir. Olaya konu olan vatandaşımızın, provakasyon amaçlı oraya gönderilip basına bu büyük coşkulu programın gölgelendirilmesi amaçlanmıştır.

Bu provakasyonun gerçekleştirileceği bilgisi malum parti içerisindeki vicdan sahibi kişiler tarafından programdan 1 gün evvel istihbari şekilde ilçe başkanlığımıza bilgi verilmiştir.Engelli vatandaşımızın bu provakasyonda hiçbir şekilde akli dengesiyle hareket etmediğinin ve bir engelli şahsı böylesine alçakça bir provakasyonda kullandıklarının bilincindeyiz.

İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı olarak böylesine bir provakasyonun medyada çarpıtılarak gündeme gelmesi bizleri ziyadesiyle üzmüştür. İktidar partisinin böyle ucuz siyasetlerle İYİ PARTİ’NİN iktidar yürüyüşünün önünü kesmeye çalışması gülünç ve imkânsızdır.

İlgili şahısla alakalı iddialarımızın yetkili merciiler tarafından araştırılmasını ve İYİ PARTİ’NİN bu ucuz oyunlar karşısında dimdik duracağını tüm kamuoyunun bilmesini istemekteyiz. KARAR YÜCE TÜRK MİLLETİNİNDİR.”

İYİ PARTİ KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKANI

ORHAN KILINÇSOY

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı